Wij zijn er voor de wijk. Bewoners die ideeën hebben om de wijk nog leuker of leefbaarder te maken of die zelf activiteiten willen organiseren, kunnen daarover contact met ons opnemen.

De missie van de wijkvereniging is om Huiswaard als levendige wijk op de kaart te zetten. Daarvoor organiseren en ondersteunen we activiteiten die een bijdrage leveren aan het sociale klimaat in de wijk. Met als uitgangspunt deelname en betrokkenheid van bewoners. Daarom komen we graag in contact met bewoners die zich vrijwillig willen inzetten voor de buurt. Er is genoeg te doen: organiseren, onderhoud van de wijktuin, vergaderen, organiseren, sociale contacten onderhouden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het kost je tijd, maar het levert je ook veel op. Vrijwilligerswerk is een zinvolle vrijetijdsbesteding en leidt tot veel en uiteenlopende contacten.